субота, 7 березня 2015 р.

Самий потужний ігровий комп'ютер в світі

Студенти Массачусетського технологічного інституту: Ніколас Пінто, Девід Кокс і Джеймс Ді Карло зібрали, напевно, самий швидкий ігровий комп'ютер у світі. На ньому їм вдалося запустити гру Crysis з максимальними налаштуваннями якості графіки і фізики, з повноекранним згладжуванням на моніторі JVC 3D LCD HD з діагоналлю екрана 46 дюймів, з продуктивністю в 580 кадрів в секунду.
Комп'ютер являє собою машину в «здвоєному корпусі». Всередині на двох материнських платах EVGA Classified SR-2 встановлено 8 відеокарт Nvidia GeForce GTX 580 , в іншій модифікації 4 відеокарти ASUS ARES . В якості оперативної пам'яті використовується комплект від компанії G.Skill спеціально призначений для спільного застосування з материнською платою EVGA Супер Record 2 (SR-2) DDR3 стандарту ємність якого становить 48 ГБ. Процесори: 4 штуки Intel Xeon 5600, кожен з яких працює на частоті 3,2 ГГц із загальною кількістю ядер - 24 штуки.
Також слід зазначити, що з підключенням (через перехідник), вони його просто протестували. А під час гри монітор підключений через порт HDMI-Mini HDMI.

www.kreatech.lviv.ua

Дописати коментар

Щоб вставити смайлик, скопіюйте під ним код і вставте в коментар!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...